Поздравление главы Яльчикского района А.Г. Васильевой и главы администрации Яльчикского района Л.В. Левого с Днем работников дорожного хозяйства

Çул - йĕр хуçалăхĕн хисеплĕ ĕçченĕсем тата ветеранĕсем!

Сире чĕререн професси уявĕпе - Çул-йĕр хуçалăхĕн ĕçченĕсен кунĕ ячĕпе саламлатпăр!

Тикĕс те яка çулсем, тирпейлĕ те илемлĕ урамсем водительсене çеç мар, районта пурăнакан кашни çын кăмăлне çĕклеççĕ. Юлашки çулсенче  район центрĕнче те, ялсенче те тротуарсемпе çулсем сарассипе сахал мар ĕç пурнăçланă.

Шансах тăратпăр, ĕçе юратни тата тĕллев патне талпăнни ума лартнă задачăсене пурнăçлама пулăшса пырĕç.

Уяв ячĕпе саламласа сире çирĕп сывлăх,  тулли телей, ăнăçу, çĕнĕ çитĕнÿсем сунатпăр.

Елчĕк район пуçлăхĕ    А.Г.Васильева.

Елчĕк район администрацийĕн  пуçлăхĕ           Л.В.Левый.

15 октября 2021