Поздравление главы Яльчикского района А.Г. Васильевой и главы администрации Яльчикского района Л.В. Левого с Днем избирательных комиссий

Хисеплĕ ентешсем, суйлав комиссийĕн ĕçченĕсем!

Июлĕн 27-мĕшĕнче, Чăваш Ен пуçлăхĕн хушăвĕпе килĕшÿллĕн, пуçласа Суйлав комиссийĕсен кунне паллă тăваççĕ.
Çак кун чăннипех те тăрăшуллă, яваплă, йăнăшсăр ĕçлеме пултаракан çынсен ĕçне тивĕçлипе хаклама хистет. Суйлав комиссийĕсенче тăрăшакансен ĕçĕнчен пĕтĕмĕшле суйлав итогĕсем мĕнле пуласси те килет.
Шансах тăратпăр, çӗнӗ уяв суйлав комиссийӗсен членӗсен статусне ҫирӗплетӗ, вӗсен ӗҫ тухӑҫлӑхне лайӑхлатӗ тата халӑх суйлав тытӑмне ытларах шанма пуҫлӗ.
Уяв ячĕпе саламласа пурне те çирĕп сывлăх, ĕçре ăнăçу, çитĕнÿсем сунатпăр.

Елчĕк район пуçлăхĕ А.Г. Васильева.
Елчĕк район администрацийĕн пуçлăхĕ Л.В. Левый.