Хăйсен тỹпине хываççĕ

Çитес çул, çурла уйăхĕнче пирĕн ентешĕмĕр, икĕ хут Совет Союзĕн Геройĕ ята тивĕçнĕ Андриян Николаев летчик-космонавт космосра пулнăранпа çур ĕмĕр çитет. Çак пĕлтерĕшлĕ пулăма халалласа Чăваш Республикин вăрçăпа ĕç, хĕç-пăшаллă вăйсен, право органĕсен ветеранĕсен Чăваш Республикинчи Канашĕн президиумĕн пуçарăвĕпе А.Г.Николаева чысласа палăк хатĕрлесе лартма йышăннă. Çавна май çу уйăхĕнчен палăк хатĕрлеме халăхран укçа пуçтарас ĕç пырать. Елчĕк ял тăрăхĕнче пурăнакансем те çак ырă ĕçрен пăрăнса юлас темеççĕ. Хальлĕхе 3 пин тенкĕ ытла пуçтарса ятарлă счет çине хывнă. Уйрăмах П.Чернов (Елчĕк), Т.Захарова (Патреккел), Н.Никифоров (Элекçей Тимеш), Н.Мальцев (Тỹскел) кунта пысăк пуçарулăх кăтартнă.

25 июня 2011