Конкурс иртет

П.т.м Ра==ейри халёх =ыравне халалласа Чёвашстатпа «Тантёш» ха=ат редакций. ачасемпе =амрёксем хушшинче «Манён кил _ манён Чёваш Ен» чи лайёх творчество .=.сен конкурсне ирттересси =инчен п.лтере==.? Асённё конкурса Ра==ей шай.нчи халёх =ырав. =инчен =амрёксем ытларах п.лсе ёса хывччёр: малашне хёйсене те =ак .=е явё=тарас т.ллевпе й.ркеле==.? П.лтер.шл. мероприятие ирттерме республикёри ачасемпе =амрёксен ха=ач. хутшённи те ыт ахальтен мар? «Тантёш» ха=ата хамёр республикёра анчах мар: чёвашсем йышлён пурёнакан Ра==ей Федераций.н ытти субъекч.сенче _ Тутарстанра: Пушкёртстанра: Красноярск: Пенза: Самар: Саратов обла=.сенче те нумай вула==.: =ырёнса иле==.?

Конкурс валли хат.рлен. творчество .=.сене «Тантёш» ха=ат редакцине е Чёвашстатён районти уйрёмне ярса памалла?

16 мая 2009