Ертỹçĕсем тĕрлĕрен

пула==.? П.рисем пысёкрах пукан йышёнсан халёхран ютшёнма пу=ла==.: .=ри =ыхёнусене хёйсемш.н =е= й.ркелеме тытёна==.? Теприсем .=е п.лсе тунипе: .=лекенсемпе п.р ч.лхе тупма пултарнипе уйрёлса тёра==.? В.сен шутне эп. Чёваш Республикин Президентне Н?Федорова тата хамёр район администраций.н пу=лёхне Н?Миллина к.ртесш.н? Н?Федоров тёрёшнипе республика т.прен =.нелсе улшёнч.? Район пу=лёх. хастар: .=е п.лсе й.ркелеме пултарнипе Елч.к тёрёх. улшёнусемпе пуян? Ерт\=.н: ман шутпа: чён-чён =ын пулмалла: ырё кёмёллё: сёпайлё: таса чунлё: пу=аруллё: =ив.ч ёслё: талантлё: культурёллё: хёй.н .=не п.лсе: юратса туса пымалла? Ерт\=. пуринш.н те яваплё? Шел пулин те: паянхи пурнё=ра суя-ултавпа хёйсен пурнё=не =ёмёллатма тёрёшакансем те сахал мар? Анчах та суя-ултав яланах тёрё шыв =ине тухать? Т.р.сл.х шывра та путмасть: вутра та =унмасть? Хёш-п.р чухне ерт\=е тёшман.сем ура хурса такёнтара==.: ёна усаллине суна==.? +акён пек чухне вёл йёнёшма та пултарать? Йывёр вёхётра ерт\=е те пулёшмалла? Порфирий Афанасьев поэт =ырнё сёвё й.ркисене вулар-ха% +ын п.рре йёнёшать? Йёнёшмасёр утма Пултараймён эс. ху та: Ас ту? +ав =ынна пулёшма: Йёлт ку=ран калама: Эс васка ун патне? Ырё ту?

07 июля 2004