Лаш Таяпара _ врач офисĕ

+ак кун Лаш Таяпара пурёнакансемш.н ик. хут уяв: ик. хут савёнё= пулч. _ кунта п.т.м.шле практика врач.н офис. у=ёлч.?
      Чёваш Республикине Н?Федоров Президент ертсе пыма тытённёранпа =.нелсе улшёнакан Чёваш Енре =ак тапхёрччен пур. 112 п.т.м.шле практика врач.н офис. шутланнё пулсан: пир.н районта Республика кун. _ =.ртмен 24-м.ш.нче у=ёлнё офис пилл.км.ш пулч.?
     Ра==ей Федераций.н сывлёх сыхлав.н министр.н =ум. Ольга Шарапова палёртса каланине илтме кёмёллё% Чёваш Республикинче халёх сывлёхне сыхлассине лайёхлатас т.л.шпе туса ирттерекен .=сене пурнё=а к.ртессинчи ыйтусене ёнё=лё татса пара==.? П.т.м.шле практика врач.н офис.сене у=ас т.л.шпе Ра==ей Федераций.н урёх нихёш субъекч. те хальл.хе Чёваш Енпе танлашаймасть?
     Чёваш Республикин сывлёх сыхлав.н министр. Нина Суслонова: +.н. Шупашкарти <Страхлакан больница касси> муниципаллё унитарлё предприятин генеральнёй директор. Ольга Зайцева тата район администраций.н пу=лёх.н п.ррем.ш =ум. Петр Ефимов та Лаш Таяпара пурёнакансен яч.пе нумай ёшё сёмах калар.=: чирлемес.р: сывлёхлё пурёнма сунч.=?
     Ра==ей Федераций.н сывлёх сыхлав.н министр.н =ум. Ольга Шарапова тата Чёваш Республикин сывлёх сыхлав.н министр. Нина Суслонова Лаш Таяпара п.т.м.шле практика врач.н офис. у=ёлнине п.лтерсе х.рл. хёйёва каснё хы==ён пухённисем пурте т.пеле иртр.=: сывату п\л.м.сене п.рин хы==ён теп.рне к.рсе курнё хы==ён чылайёш. хёй т.л.ннине пытармар.? <Епле .лк.рн.: вёй =итерн.(> _ тер.= пурте? Тёрёшсан кирек епле йывёрлёха та =.нтерме пулать иккен? +урта т.прен юсаса =.нетессипе районти юсавпа техника предприятий.нчи строительсен ушкён. =.рне-кунне п.лмес.р .=лен.? Хал. вара куратпёр: =ак =уртран: хётлё п\л.мсенчен тухас та килмест?
     Кашни кун килтен =\ресе: кёнтёрлахи уйрёмра выртса сипленме ятарлё палата уйёрнё? Кунтах Елч.кри 40-м.ш аптекён филиал. .=лет? Хальл.хе районти т.п больницёра та =ук ку чухнехи чи мелл. стамотологи оборудованине Лаш Таяпасене +.н. Шупашкарти <Страхлакан больница касси> муниципаллё унитарлё предприяти парнелен.? Ёна вырна=тарса лартма та .лк.рн.? <Васкавлё пулёшу> машинине вара Чёваш Республикин Президенч. Николай Федоров парнелет? Автомашинён у==ине Ольга Шарапова пач.?
      Уяв май.пе усё курса Лаш Таяпари акушер пункч.н заведующине Ирина Николаевёна нумай =ул тёрёшса .=лен.ш.н Нина Суслонова Чёваш Республикин Сывлёх сыхлав.н министерствин Хисеп грамотине парса тав тур.?

30 июня 2004