Аталанма çулсем уçă

Районта Республика кунне халалланё мероприятисене вак предпринимательл.х.н кун. у=р.? Семинара Чёваш Республикин Экономика аталанёв.н тата суту-ил\ министерствин: Республикёри бизнес-центр: лизинг компанисен тата вак предпринимательл.хе аталантарассипе .=лекен ытти предприятисен представител.сем: районти предпринимательсем хутшёнч.=?
       Предпринимательл.х кунне район администраций.н пу=лёх.н =ум. П?Ефимов у=р.: районти вак предпринимательл.х аталанёв.пе паллаштарч.?
      2003 =улхи кёрлачён 1-м.ш. т.лне районта п.т.мпе 26 п.ч.к предприяти тата 293 предприниматель шутланнё пулсан: паян районта вак бизнеспа .=лекен 31 юридика тата 337 уйрём =ын: вёл шутра 22 хресченфермер№ ху=алёх. .=лет?
Халёх пурнё=. ытларах суту-ил\ тата йёла пулёшёв.н шай.нчен те килет? +авна май районта вак бизнесён 60 магазин. тата суту-ил\ точки .=лет: 35 предприниматель т.рл. йёла пулёшёв. парать?
Вак бизнес аталаннё май халёха .=пе тив.=тересси: бюджета налук хывасси \сет? 2000 =ул пу=ламёш. т.лне вак предпринимательл.х сферинче тёрёшакансем 428 =ын шутланнё пулсан: хальхи вёхётра 966? 2003 =улта бюджета налукён 54 проценч. те вак предпринимательствёран к.н.?Чёваш Республикинчи Патшалёх статистика комитеч.н председател.н =ум. Э?Максимова вак предпринимательл.х.н субъекч.сене статистика тишкер.в. тумалли =инче чарёнса тёч.? Предпринимательсен .=-х.лне юлашкинчен 2000 =улта тишкерн.? Тёватё =улта: паллах: чылай улшёну пулнё? Республикёри: =авён пекех пир.н районти предпринимательсем те хёйсен .=.-х.л. =инчен статистика орган.сене сведенисем тёратма васкама==.: иккен? Хёш.н-п.рин .=. тёрёх вара: паллах: предпринимательство =инчен п.т.м.шле калама =ук?
      <Республикёри бизнес центр.> ГУП директор. А?Измайлов: центр специалисч.сем: <Вак бизнесён лизинг компаний.> ОАО генеральнёй директор. Е?Александров: <Бизнес технологий.н шкул.> АНО представител. Т?Федотова вак предпринимательствёна аталантарма май паракан пулёшусем =инче чарёнса тёч.=: в.семпе усё курма с.нч.=? <Бизнес-план> тума пулёшнинчен пу=ласа предпринимательсен в.рен.в.пе канёвне м.нле усёллё й.ркелемелли таран п.лме май пулч. кунта? Предпринимательсене аталанма пулёшакан майсем =ител.кл.: в.семпе т.р.с те п.лсе усё курмалла =е=?
      Шупашкартан килн. специалистсем предпринимательсене харпёр-хёй ыйтёв.семпе те йышёнч.=?

30 июня 2004