"Атăлçи çăл куçĕсем"

М.нле уяв-ха вёл савёк юрёсёр: ил.рт\лл. ташёсёр? Республика кун.нчи чи пысёк п.лтер.шл. мероприяти <Атёл=и =ёл ку=.сем> фестиваль пулч.? Вёл райцентрти т.п площадьре иртр.? <Атёл=и =ёл ку=.сем> П.т.м Ра==ейри халёх пултарулёх.н XII фестивальне Елч.ке Удмурт Республикинчен: Кемер обла=.нчен: Эстонирен: Кострома обла=.нчен: Чукотка автономи округ.нчен: Ярославль обла=.нчен: Коми: Пушкёрт Республикисенчен: =авён пекех Шёмёршё: Канаш: Комсомольски: Вёрнар: Тёвай: Патёрьел район.сенчен: Шупашкар хулинчен килн.?
       Ин=етрен килн. артистсем Елч.к урам.семпе Т.п площаде хёйсен юрри-ташшисемпе паллаштарса: киленсе утр.=? Халиччен Елч.к =.р. =инче халёх пултарулёх.н ушкён.сем =акён чухл.н нихё=ан та килсе курман-тёр? Наци тум.сем тёхённё хёнасене Елч.к халёх. тёвёллён алё =упса: ёшшён саламласа к.тсе илч.?
       Фестиваль-концерта район администраций.н пу=лёх. Н?Миллин у=р.? <Янра: янра ылтён Ра==ей> уяв концерч. чылай вёхёта тёсёлч.? Сцена ёстисене уяв яч.пе саламласа Чёваш Республикин Президенч. Н?Федоров кар=ынккапа чечек парнелер.?
        С?Ильинён <Атёл=и =ёл ку=.сем> сёввинчи й.ркесене аса илмес.р май килместех%
Юрла хавхаланса
Ч.рем!
Паян манпа _ тёван: пускил.м?
Тус-йыш пулсассён
,м.ре:
,лккен уяв
Татах та кил.!
       Пушкёртри Ермекеево район.нчи культура =урч.н <Гульурус> ташё ансамбл.н: Кострома обла=.нчи <Галичаночка> фольклор ушкён.н: Удмуртри Завьялов район.нчи Подшиваловёри <Марджан> юрёпа ташё ансамбл.н: Кемер обла=.нчи Ленинск_Кузнецк район.нчи Красное ял.нчи культура =урч.н хор. вырёс халёх юррисене шёрантарнине куракансем тёвёллён алё =упса йышёнч.=? Эстонири <Сиди сосаро> ансамбл.н участник.сем хушшинче 70 =ула =ывхаракансем пур? М?Сулев ертсе пыракан х.рарёмсен ушкён. Чёваш Ене Таллинри <Палан> чёваш фольклор ансамбльне ертсе пыракан Елч.к х.р. _ Ираида Захарова ч.ннипе =итн.? Ираида Витальевна <Палана> илсе килме май тупайман: =апах хёй килн.? Елч.к ял. епле =.нелсе улшённине: =.кленнине савёнса каласа п.тереймест вёл? Чёваш наци тумне уяв в.=ленмес.р те хывмар. ентеш? Таллин хулинче чёваш культурин обществине ертсе пыраканскер: Эстонире 600 чёваш туслё пурённине п.лтерч.?
       Ярославльти казак: Коми Республикин <Чернышские чипсанистки> фольклор ансамбл.сен юрри-таши те пурне те кил.шр.?
       Сцена =ине <Эргырон> ансамбль тухсан куракансем савёнё=не пытармар.=% =ур=.р халёх.н ташшисене пит. илемл. кётартса пач.= в.сем? Чукча-эскимос ансамбл. Чёваш Енре пилл.км.ш хут? Елч.ке килсе курнине: кунти халёх в.сене ёшё кёмёлтан йышённине хыпарлар.=?
       Пил.к сехет ытла тёсёлч. П.т.м Ра==ейри халёх пултарулёх.н XII фестивал.н концерч.? Унтан Елч.ксем Чёваш патшалёх академин юрёпа ташё ансамбл.н концерч.пе киленч.=?
       Кун ка= енелле сулёнч. пулсан та Т.п площадьри халёх саланма шухёшламар.? Куракансем <Илемл.х: сывлёх: =амрёклёх> сёранран =.лен. к.пе-тумтир модел.сен коллекций.семпе паллашр.=? Яманч\рел.нче =уралса \сн. Лариса Яковлева стилист №Мускав хулинчи Бой-Дери фирма№ =.н. модёпа паллаштарнине курма кёмёллё пулч.?
       Елч.ксем те юрё-ташёра нихё=ан та маххё пама==.? Малтан ин=етри хёнасен пултарулёх.пе тимл.н паллашрёмёр: унтан хамёрён артистсен юррисене те кёмёллён алё =упса йышёнтёмёр? Елч.к район.нчен тухнё эстрада =ёлтёр.сем =улран-=ул йышланса пыра==.? В?Вастулов: А?Осипова: Ю?Петухов: П?Борисова: А?Варна: А?Выйгетова: А?Московский: А?Терентьев: В?Христофоров: А?Шадриков: М?Горшкова: Шупашкарти <Модерн> тата <Рябинка> ташё ушкён.сен пултарулёх. те пысёк хака тив.=л.?
       Т.п площадьри сцена п.рре те пушё тёмар.? +ав хушёрах районти т.п стадионти сцена та халёх пултарулёх ушкён.семпе улшёнсах тёч.? Акатуй уяв. к.рлесе тёч. унта? Патрекелти халёх хор. хёй.н пултарулёх.пе паллаштарнё хы==ён Вёрмар: Тёвай: Канаш: Комсомольски: Шёмёршё: Патёрьел район.сенчи фольклор ушкён.сем: уйрём артистсем паха концерт кётартр.=? Вырёскассинчи фольклор ансамбл. те юлашки =улсенче хёй.н пултарулёх.пе районта =е= мар: республикёра чапа тухнине палёртма кёмёллё

30 июня 2004