Поздравление главы администрации с Днем Республики (чув)

Хисепл. юлташсем: хёнасем!
Сире илемл.рен те илемл. уяв -
Республика кун. яч.пе
ёшшён саламлатёп

Юлашки =улсенче Елч.к тёрёх.нче чылай улшёнусем пулса иртр.=% экономикёра та: социаллё пурнё=ра та? Ялсенчи =уртсемпе хваттерсене =ут =анталёк газ. к.ртессине в.=лесе пыратпёр: =ул-й.ре т.прен юсатпёр: =.ннисене тёватпёр: =.н. =уртсем =.клетп.р: ялсен урам.сене тирпей-илем к.ртетп.р? Культурёра та: халёха в.рентес .=ре те: халёх сывлёхне сыхлассинче те лайёххи сахал мар? Экономикёри \с.мсем те палёра==. - иртн. =ул республикёри экономика ёмёртёв.нче 5-м.ш картлашкана =ити хёпарма пултартёмёр? +акёнта .нт. Елч.к тёрёх.нчи .=ченсен пултарулёх.: =аврёнё=улёх. палёрать? Ахальтен мар =ак ырё пулёмсене пула Республика кунне тёван Елч.к район.нче ирттерме ир.к =.нсе илт.м.р? +акё - пир.н .=-х.ле тив.=липе хаклани?
     Шанса тёратёп% к\рш. районсенчен: республикёсемпе обла=сенчен: ин=етрен: ют =.ршывсенчен килн. нумай-нумай хёна пир.н патран ырё туйёмпа: Елч.ксен ёшё кёмёлне илсе кай.: малашне те пир.нпе тачё =ыхёну тыт.?
     Пархатарлё .=семш.н пурне те тав тёватёп? Кашнине лайёх кёмёл-туйём: =ир.п-сывлёх: ёнё=у: телей сунатёп?

Н?МИЛЛИН:
Елч.к район администраций.н пу=лёх.?

23 июня 2004