Модельер курава чĕнет

Лариса Алексеевна Куракина №х.р чухнехи хушамач. Яковлева№ 1976 =улта пир.н районти Яманч\рел.нче =уралнё? Тёван ял.нче 9 класс п.терн. хы==ён Елч.кри п.т.м.шле п.л\ паракан вётам шкулён педагогика клас.нче п.л\ пухать? Ун хы==ён Течч.ри педагогика училищине в.ренме к.рет: ёна х.рл. дипломпа п.терет? 1996 =улта Чёваш Ен.н В.рент\ министерствин направлений.пе Турцине тухса каять: Стамбулти Мимар Синан яч.лл. университета п.терет: <художник-модельер> специально=а алла илет? Хёй.н профессий.пе вёл Стамбулти тиртен: мамёк тиртен тёхёнмалли япаласем хат.рлекен фирмёсенче 4 =ул ытла .=лет: =ёмёл промышленно=ён =ак сферинче пысёк опыт пухать? Художник-модельерсен п.т.м т.нчери конкурс.сене хутшёнать: яланах призлё вырёнсене =.нсе илет? Акё: 2000 =улта Мускавра иртн. конкурсра финалистка пулать? 2 =ул - 2000 тата 2001 =улсенче - -Токио №Япони№ хулинче иртн. Азири =.ршывсен дизайнер.сен конкурс.нче финала тухать? +ак конкурсра Азири 16 =.ршыв дизайнер.сем пултарулёха кётартнё? Кунтах вёл хёй.н коллекцине Японире кётартма ир.к илет?
     Хальхи вёхётра Лариса Турцири тир-сёран фабрикипе тачё =ыхёнса .=лет: Ра==ейре хёй.н коллекцине хат.рлет? Мускавра хёй.н коллекций.нчен тумтир сутакан бутик та у=нё? Чёваш Ен.н Республика кунне Елч.кре уявланё кун: Т.п лапамри сцена =инче Лариса хёй.н <К.ркунне-х.лле - 2004> коллекцине кётартать? Июн.н 24-м.ш.нче: ка=хине 19 сехетре кашнинех ёна пырса курма ч.нет?

19 июня 2004