Маттурисенчен маттурисем

Район администраций.н пу=лёх. Н?П?Миллин пысёк =ит.н\сем тунё =амрёксен п.р ушкённе Ра==ей +амрёк.сен кун. яч.пе "Професси т.л.ш.нчен чи лайёххи" хисепл. ятсем тата Хисеп грамотисем парса хавхалантарма йышёну кёларнё?
   "Чи лайёх =амрёк механизатор" _ К?Маркс яч.лл. ял ху=алёх производство кооперативри Петр Николаевич ИШМУРАТОВ тракторист?
    "Чи лайёх =амрёк водитель" _ "Сатурн" ял ху=алёх производство кооперативри Николай Петрович КУПТАШКИН водитель?
   "Выльёх-ч.рл.х пёхакан чи лайёх =амрёк .=чен" _ "Прогресс" акционерсен обществинчи Алина Александровна ГАЛКИНА ветеринари фельдшер.?
    "Чи лайёх =амрёк рабочи" _ "Яманч\рел ял ху=алёх химий." патшалёх унитарлё предприятий.нчи Александр Анатольевич ЧЕРНОВ экскаваторщик?
    "Чи лайёх =амрёк учитель" _ Тёрёмри п.т.м.шле п.л\ паракан т.п шкулти биологипе хими учительници Людмила Васильевна ЕФИМОВА?
    "Чи лайёх =амрёк культура .=чен." _ Элпу=.нчи культура =урч.н культорганизатор. Оксана Николаевна МЯСНИКОВА?
    "Чи лайёх =амрёк спортсмен" _ спорт мастер.н кандидач.: кире пукан. йётассипе республикёра =.нтер\=. ята тив.=н. Наталья Варсанофьевна НИКОЛАЕВА?
    "Чи лайёх в.ренекен" _ в.рен\ отличници: культурёллё-масёллё тата спортпа сывлёха аталантарас ен.пе .=лекен районти активистка: К.=.н Таяпари п.т.м.шле п.л\ паракан вётам шкулён тёххёрм.ш клас.нче в.ренекен Ирина Юрьевна ВИКТОРОВА

19 июня 2004