Ача-пăча савăнтăр, вылятăр

П.ч.к ывёлёмсем =емьепе Шупашкара каясса чётёмсёррён к.те==.? Хёнара тутлё апат-=им.=пе сёйланасси ил.ртмест в.сене: кану парк.сенче т.рл. карусель-аттракционсемпе ярёнассиш.н <=уна==.> п.ч.кскерсем? Икк.ленмест.п: ытти =емьери ача-пёча та карусель тавраш.ш.н тунсёхлать? Ялта пурёнакансем хамёр ачасене унашкал йёпанусемпе час-часах савёнтараймастпёр =ав? +улталёкра п.р хутчен иртекен районти .=пе юрё уяв.нче =аврёнакан Кушкёсен карусел. й.ри-тавра шёпёрлансем хёпма п.лменнинчен те ним т.л.нмелли те =ук?
     Районти т.п стадионта малашне ача-пёча парк. пулассине п.лтерсен чун х.п.ртен.чч.? Унти улшёнусене паянхи кун тинех к.тсе илт.м.р? Иртн. кунсенче Елч.кри предпринимательсем Сергейпе Александр Никифоровсем стадиона ача-пёча валли вылямалли комплекс вырна=тарнё? Шёпёрлансем хал. карусельпе: чуччупа: сёртсем =инчен ярёнма: перекладина =инче туртёнма пултара==.? В.сене кил.ш\лл.: т.рл. т.спе сёрланё? Ахальтен мар унта ача-пёча сасси кун.пе шёпланмасть? Юнашарах районти юсавпа техника предприятий.н .=чен.сем карусель ёстала==.? Вёл та =итес кунсенчех ача-пёчана савёк к\р.?
    Ачалёх п.рре килет? Вёл савёнё=лё та хаваслё: выляса иртмелле? Пулас ёру сывлёхлё та мал .м.тл.: пурнё=а юратса \ст.р тесен вара пир.н: аслисен: ытларах тимлемелле?

19 июня 2004