Уяв ал ĕçĕпе илемлĕ

Сахал-им пир.н Елч.к ен.н =ыннисен т.л.нмелле ал .=.сем( В.сене хёнасене м.нш.н кётартас мар: май пулсан сутас мар(
   Уявра _ =.ртме уйёх.н 24-м.ш.нче район администраций.н =урч.пе юнашар: аптека урам.нче "ма=тёрсен хули" туса хума палёртнё? Кунта алё .=не ёста =ынсен суту-ил\ курав. пулать? К\рш.лл. районсенчи ёстасем те кунта хёйсен .=.семпе паллаштар.=? Курнавёшри Ю?Маркова: А?Никитин: М?Манаскина шёхличсем ёсталаса хунё? Хёш. кёмёла каять: =авна туянма пулать? Элек=ей Тимеш.нчи Б?Пятаков алё ёстин .=.сем% ывёс кирл. пулсан: тархасшён: тен: музыка инструменч.сем кирл.: в.сем те тем т.рли пур???
Кавалти В?Теллин .=.сене те районта лайёх палла==.? Сире кил.шет пулсан: туянма та пултаратёр?
   Музейри чён чёваш т.ррин кружок член.сен .=.сене те хапёл тёвакансем сахал мар? Салфеткёсем е питшёлли туянас тет.р пулсан: сир.н кёмёл ху=ёлм.?
   Пур ёста =инчен =ырса п.терес =ук? Уявра "ма=тёрсен хулине" =итсе курма васкёр? /к.нм.р?

16 июня 2004