Пĕр кунта икĕ уяв

Иртн. эрне кун районти пысёк ялсенчен п.ринче _ Лаш Таяпара "кёвак =улём" =унма пу=лар.? +ак ятпа ялта савёнё=лё митинг пулса иртр.? Ёна Лаш Таяпа ял администраций.н пу=лёх. В?Воробьев у=р.? Район администраций.н пу=лёх. Н?Миллин: район администраций.н строительство: коммуналлё ху=алёх тата газ к.ртес ен.пе .=лекен пай ерт\=и И?Кузнецов: "Канашмежрайгазён" Елч.кри участок.н мастер. А?Львова яла газ =итнине п.лтерсе факел =утр.=? Пу=тарённё халёх тёвёллён алё =упр.? Чённипех те яла ырлёх =итн.-=ке? Иртн. =ул: шёпах ху=алёх .=чен.сем Акатуйра савённё чухне: траншея чавакан п.ррем.ш техника =итсе ларнёчч. ял х.ррине? Паян каллех ху=алёхра уяв _ Акатуй: =авён пекех п.ррем.ш килсене газ яч.=?
   Х.п.рт.вне пытараймасть М?Михеева предприниматель? В.сен кил-=урт.нче районтан килнисем: газ к.ртес ен.пе .=лекен яваплё =ынсем газ =утр.=? Кил ху=и х.рарём. пёлханни палёрать? Ара: "кёвак =улём" ырлёх.пе усё куракан ялти п.ррем.ш х.рарём-=ке вёл?
+ак кунах Первомайски урам.нчи тата ултё =уртра "кёвак =улём" =унма пу=лар.? В?Сурков: Л?Ильин: Р?Иванова: З?Арефьева: В?Юнкеров: Н?Ершов ху=алёх.сем те =ут =анталёк ырлёх. хёйсем патне =итн.ш.н кёмёллё? +апах Тутарстанён "Альтаир" ООО .=чен.сен .=е хёвёртлатмаллине палёртр.= Лаш Таяпасем? +ывёх вёхётрах 100 ху=алёха газ =итмелле? Ялта вара газ к.ртес шухёшлисем 250 кил? +авёнпа ял =ыннисен те: "Альтаирсен" те =анё тавёрса .=лемелле кёна? Палёртнине пурнё=лассине п.лтерсе Ф?Гайнуллин прораб сёмах калар.? "Надежда" ху=алёх ерт\=и Ф?Ахметов яла газ =итниш.н ял =ыннисен яч.пе район пу=лёхне тав тума та манмар.?
   Хаваслё кёмёл-туйёмпа савёнч. Лаш Таяпа халёх. Акатуйра? Юрё-ташё к.вви чылайччен янёрар. таврара?

16 июня 2004