Шутлă кунсем юлчĕç

Республика кунне уявлас ум.н районти ялсене =ут =анталёк газ. к.ртес .=е в.=лемелле? +ак задачёна ик. =ул каялла Чёваш Республикин Президенч. Н?Федоров Елч.ке .=пе юрё тата спорт уявне килсен лартнёчч.? Республика пулёшнипе: район администраций.: халёх тёрёшнипе пысёк .= туса ирттерн.? 40 ялта паянхи кун т.лне <кёвак =улём> =унать: тата 9 яла =ут =анталёк газ. к.ртес .= пырать?
Юн кун район администраций.н ларусем ирттермелли зал.нче =ут =анталёк газ. к.ртес ыйтупа канашлу иртр.? Унта ял администраций.сен пу=лёх.сем тата подрядчиксем - =ут =анталёк газ. к.ртекенсем: район администраций.н пу=лёх. Н?Миллин: ЧР строительство: архитектура тата пурёнмалли =урт-й.рпе коммуналлё ху=алёх министр.н =ум. С?Банюк: район администраций.н строительство: коммуналлё ху=алёх: газ к.ртес ен.пе .=лекен пай ерт\=и И?Кузнецов хутшёнч.=?
Канашлура кашни 9 ялта =ут =анталёк газ. к.ртес .= м.нле шайра пулнине уйрёммён тишкерч.=? Подрядчиксем хёйсене уйёрса панё участоксенче .= м.нле пынипе паллаштарч.=? Акё: <Чебоксарыгазстрой> ООО Каркалар трасси =инче юлашки метрсене чавса пёрёхсем хывать? Унён представител. теп.р юн куна пёрёхсене хывса п.терме шантарч.? <Чёвашсетьгаз> ОООн Канашри филиал.н ерт\=и В?Стерлядкин та =.ртмен 10-м.ш. т.лне Кушкёра пёрёхсене хурса п.тересси =инчен п.лтерч.? Кунта хал. ик. ротор .=лет? Анчах Елч.к-Патёрьел =ул. урлё газ пёрёх.сене ка=арма йывёр: =ул ай.пе чавса пёрёх хывма тивет? <Спутник> ООО: Пёвари ПМК тата ытти организацисен .=.-х.л.нче =итменл.хсем палёрмар.= пулсан: <Агростройгаз-1> ООО йышённё объектсенче пу=ённё .=.н в.=.-х.рри курёнманни палёрч.? Акё: Таяпа Энтринче газ пёрёх.сене хывассине =у уйёх.н 15-м.ш.нче в.=леме пулнё вёл? Ун валли ук=а-тенк. те уйёрнё? Шел: иртн. уйёхра <Агростройгаз-1> Таяпа Энтринче п.р метр газ пёрёх. хывман? Унён представител. т\рре тухма тёнине те итлемер.=? К.=.н Таяпа ял администраций.н пу=лёх. В?Иванов каланё тёрёх: организацин п.т.м техники .=с.р ларать: топливо: вёл е ку япала =ук? С?Банюк тата Н?Миллин объекта <Агростройгаз-1> ОООран илсе .=е в.=леме Пёвари механизацилен. колоннёна пама йышёнч.=? Унён ерт\=и Р?Хамидуллин .=рен пушаннё техникёна ыранах Таяпа Энтрине ку=арма май пулни =инчен п.лтерч.?
<Агростройгаз-1> ООО айёпне пула Тёрём ял администраций.н территорине к.рекен ялсенчи =ынсем хёйсенчен пу=тарнё ук=ана каялла илменни =инчен М?Баймушкин тарёхса кала=р.?
Кив. Арланкассинче те газ к.ртес .=е <Лига-Батырево> ООО вёраха янё? Палёртнё вёхёт т.лне яла =ут =анталёк газ. =итмессе пултарать? +авёнпа объектри .=сене в.=леме Елч.кри <Спутник> ОООна шанч.=?
С?Банюк подряд организаций.сен ерт\=исене: представител.сене ответлёха туйма: палёртнё вёхёта газ к.ртессине в.=леме ч.нсе калар.? Юлашки эрнесенче п.т.мпе 10 =ухрёма яхён пёрёхсем хывмалли юлнё? Ку вёл районта хывакан газ пёрёх.сен 2 проценч. =е=? Лайёх .=лесен ёна эрнере п.терме пулать?
Пурнё=лакан .=сен пахалёх. пирки <Канашмежрайгазён> ерт\=и В?Стерлядкин тата Елч.кри газ участок.н мастер. А?Львова =ив.ч кала=у пу=арч.=? Подрядчиксен айёп.пе пёрёхсене шыв юлать? +авна пула килсене газ пымасть: участокён кёлтёксене п.терес ен.пе нумай вёхёт ирттерме тивет?

09 июня 2004