Открытие спортивной школы

Паян Елч.кри =амрёксен спорт шкул. =.н. =урта ку=р.? +акёнпа п.рлех паян пир.н теп.р уяв? Район центр.нчи спорт шкул. 20 =ул тултарч.? Сире =ак сумлё уявсен яч.пе ч.ререн саламлатёп: =ак =уртра .=лесе вёйлёран та вёйлё спортсменсене нумай хат.рлеме: =ир.п сывлёх: икс.лми телей: ёнё=у сунатёп! Астёватпёр-ха: =ак шкула 1982 =улта у=нёчч.? Унён п.ррем.ш директор. пулса хал. Чёваш Республикин физкультурёпа спортён тава тив.=л. .=чен. Анатолий Петрович Убасев .=лер.? Унтанпа та шкула чылай пултаруллё ерт\=.сем ертсе пыч.=: ылмашр.=? Паян вара Клементьев Александр Демьянович ертсе пырать? Хал. спорт шкул.нче 400 ытла в.ренекен: в.сен ма=тёрлёхне 10 тренер-преподаватель тупта==.? Кунти в.рентекенсем хушшинче Чёваш Республикин тава тив.=л. ик. .=чен.? 8 ялта шкул филиал.сем .=ле==.? 20 =ул пысёк тапхёр мар? Апла пулин те кунта: спорт шкул.нче: йывёр атлетикёпа СССР тата Ра==ей Федераций.н 14 спорт мастерне: кире пукан йётассипе 12 спорт мастерне: ир.кл. майпа к.решессипе Ра==ей.н 2 спорт мастерне: =ёмёл атлетикёпа п.р СССР спорт мастерне хат.рлен.? Спорт мастер.сен кандидач.сене: п.ррем.ш разрядлё спортсменсене 10 =ит.нтерн.? Елч.кри =амрёксен спорт шкул.нче в.ренекенсен хушшинче республикё чемпион.сем: пысёк турнирсен =.нтер\=исем сахал мар? СССР спорт мастер. Борис Клементьев П.т.м Союзри турнирта 4 хутчен =.нтерн.: Чёваш Республикин рекордсмен.? СССР спорт мастер. Виктор Демьянов СССР профсоюз.сен ви=. чемпионат.нче =.нтерн.: Чёваш Республикин рекордсмен.? СССР спорт мастер. Василий Иноходов Ра==ейри ялти =амрёксен ёмёртёв.сенче 2 хутчен =.нтерн.: теми=е хутчен Чёваш Республикин рекордсмен. пулса тёнё? Ра==ей спорт мастер. Олег Клементьев: Ра==ейри спорт клуб.сен ёмёртёв.сенче =.нтерн.: Чёваш Республикин рекордсмен.? СССР спорт мастер. Исаак Портнов Чёваш Республикин абсолютлё чемпион. ята нумай хутчен =.нсе илн.? СССР спорт мастер. Илья Ишмуратов ир.кл. майпа к.решессипе Чёваш чемпион. ята нумай хутчен =.нсе илн.? Акё кё=ал =е= Андрей Лапшин: Владимир Алексеев к.решессипе: Валерий Григорьев хёвёрт утассипе =.нтер\=.сем ята =.нсе илн.? Ви==.ш. спорт мастер.н нормативне тултарнё? Акё камсенчен в.ренмелле: камсенчен т.сл.х илмелле район =амрёк.сен! Сире: кунта пухённисене: пурне те =ир.п сывлёх: =емьере телей те кил.ш\: в.ри те таса юрату: =ит.н\сем тума ёнё=у сунатёп! Елч.к район администраций.н пу=лёх. Н?П?Миллин 21?12?2002?

20 декабря 2002