Поздравление главы Яльчикского района И.И.Васильевой и главы администрации Яльчикского района Н.П.Миллина с Днем учителя

Хисеплĕ вĕрентекенсем, педагогика ĕçĕн ветеранĕсем!
Сире чĕререн професси уявĕпе – Учитель кунĕ ячĕпе саламлатпăр. Вĕрентекен кунĕ чăннипех те чи савăнăçлă та ырă уявсенчен пĕри. Ăна хăйсен пурнăçне çамрăк ăрăва – пирĕн пуласлăха пĕлÿ тата воспитании пама халалланă çынсен ячĕпе йĕркеленĕ.
Учитель тĕрлĕ енлĕ пĕлÿ парса пурнăçăн анлă çулĕ çине ура ярса пусма, обществăна кĕме, Тăван çĕршывăн чăн гражданинĕ пулма хатĕрлет. Пиртен кашнийĕ хамăрăн вĕрентекенсене, шухăшлама тата ăнланма, йывăрлăхсене çĕнтерме, ырăпа усала уйăрма, хамăрăн вăй-хала шанма вĕрентнĕскерсене асра тытать, тав сăмахĕ калать.
Паян учительсем районăн обществăлла пурнăçне активлă хутшăнаççĕ, çамрăк ăрăва пĕлÿ парас ĕçре çĕнĕ вĕрентÿ программисене алла илеççĕ, тĕрлĕ проектсене хутшăнса çитĕнÿсем тăваççĕ. Шкул ачисем çÿллĕ шайри конкурссемпе олимпиадăсенче çĕнтернинче те вĕрентекенсен тÿпи пысăк.
Уяв ячĕпе саламласа сире çирĕп сывлăх, тулли телей, ăнăçу, çитĕнÿсем, пултаруллă та мал ĕмĕтлĕ вĕренекенсем сунатпăр.

Елчĕк район пуçлăхĕ                                                        И.И. Васильева
Елчĕк район администрацийĕн пуçлăхĕ                          Н.П. Миллин

04 октября 2019